Sabtu, 17 September 2011

minta maaf

salam,


lamanya miss perfume tak update..sory la ye miss perfume sekarang buzy sikit.lagi pun tak ada cite miss perfume nak cerita dalam blog ni.you guys apa khabar??miss perfume sekarang bertambah sihat becoz bulan syawal bnyak sangat melantak.hehe.btw,miss perfume nak ucapkan selamat hari raya,walaupun dah berhari-hari dah kita sambut.dengan itu miss perfume nak minta maaf la kat korang semua.kepada yang miss perfume terlepas pandang menjenguk blog ni, miss pefume ingin minta maaf sekali lagi.so,pendek menulis ni,dalam bulan syawal elokla kalau kita saling maaf bermaafan.SELAMAT MENYAMUT BULAN SYAWAL!!!

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam